Aktie van de Julianaschool in Zwijndrecht.

Afgelopen week kreeg de voedselbank van Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht 100 pakken pannenkoekenmix. Deze mix konden zijzelf niet gebruiken op de pannenkoek dag in maart, omdat de school moest sluiten i.v.m. corona.  De pakken mix zijn inmiddels uitgedeeld aan de klanten van de voedselbank die daar erg blij mee zijn. Julianaschool Zwijndrecht bedankt.


Actie van de christelijk Integraal Kindcentrum de Meander

Onder het motto "Zorgen voor een ander" heeft de hele basisschool zich ingezet voor de klanten van onze voedselbank. Dit resulteerde in 50 tasjes van Bonne Fleur met een diversiteit aan producten die altijd goed van pas komen. Hoofd van de Meander Caroline Scheurwater, kwam deze afgelopen dinsdag 3 november, persoonlijk afgeven bij de voedselbank.

Afgelopen woensdag 11 november 2020 kregen onze klanten een speculaaspop aangeboden van het Inspire2Livechoir uit Alblasserdam. De speculaaspoppen waren betaald door een gulle gever met het verzoek deze af te leveren bij de voedselbank in H-I-Ambacht. Het Inspire2livechoir, zamelt geld in voor het Prinses Maxima centrum voor oncologie.

In de Evangelische gemeente Maranatha is rondom de dankdag een inzameling van producten gehouden voor onze voedselbank. Op bijgaande foto's kunt u zien wat dit heeft opgeleverd. Bijna 17 kratten vol met Food- en Non-Food-producten. Een hele mooie geslaagde dankdag actie. Wij danken de Maranathakerk voor haar meeleven met de kwetsbare mens in onze samenleving.